Diyanet'ten 2020 Sözleşmeli Alım İle İlgili Açıklama
#1
[Resim: diyanet-turkiye-geneli-munhal-kadro-ilani-700x420.jpg]

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir sosyal medya programında Diyanet 2020 Sözleşmeli alımlarına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.
Son dönemlerde çokca merak edilen Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2020 yılında yapılacak olan alım ile ilgili Prof. Dr. Ali ERBAŞ sene başında adayların heran sınava hazır olması gerektiğini yakın zamanda sözleşmeli alım olacağı müjdesini vermişti. Ramazan ayı öncesi olması beklenen alım ise koronavirüs nedeni ile ertelendiği tahmin ediliyor.
Alıntı:
Konu ile ilgili Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. İşliyen program esnasında sorulan sorular üzerine şu açıklamayı yaptı ; 
-Epeydir soruluyor , alım bekliyoruz bir açıklama yapın , sosyal medya hesaplarından sürekli soruluyor.Bununla ilgili müracatımızı yaptık.Söyleyebileceğim şey sadece budur.İlgili mercilere müracatımızı yaptık.Bizde bekliyoruz. İhtiyacımızı bildirdik. Şu kadar İmama , şu Kur’an Kursu Öğreticisine , şu kadar Müezzine ihtiyacımız var diye devletimizin ilgili mercilerine bildirdik , bizde bekliyoruz.Açıklanır açıklanmaz bekleyenlerle beraber bizde sevinç içerisinde bu haberi paylaşacağız.Onun için söylebileceğim bundan başka birşey yok. Ali Erbaş hocamıza söyleyin açıklama yapsın diyorlar ; onunda bu açıkladıklarımdan başka şuan açıklayabileceği birşey yok. İnşallah tez zamanda bu açıklama yapılır.Devletin planlamaları var , hesaplamaları var , bütçe dengeleri var , nereden ne kadar memur alacağını hesaplıyorlar.Bakış olumlu , gidişat olumlu , beklenti olumlu ama henüz yapılmış bir açıklama yok.Onun için bizde bekliyoruz.

  


Bu Konudaki Yorumlar
Diyanet'ten 2020 Sözleşmeli Alım İle İlgili Açıklama - Yazar: Hafiz - 03/05/2020, 08:09

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi