Hoş Geldiniz- Sitemiz Hk.
#1
Selamun Aleyküm Değerli Dini Haberler Ailesi , 


Uzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız projemiz yavaş yavaş hayata geçiyor inşallah. Türkiye'nin en gelişmiş , güvenilir islami bilgi ve haber platformu olma gayretimiz yaklaşık dört senedir bir altyapı çalışması ile devam etmektedir. Dinihaberlerim  web sitemizde başladığımız haber yayınlarımıza bugün dinihaberler.net alan adını ekleyerek devam edeceğiz inşallah. 


Dini Haberler alanında haber portalımızda yayın hayatına başlarken bu alanda en doğru haberleri güvenilir ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerimize ulaştırmak idi ve bunu başarılı bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Geldiğimiz noktada aylık ortalama 120.000 ziyaretçimize doğru,güvenilir haberleri yayın hayatına geçiriyoruz çok şükür.


Dinihaberler.net alan adı ile birlikte ziyaretçilerimizden gelen talep ile haber alanında kattığımız değeri ; ziyaretçilerimizinde özgün olarak paylaşım yapabileceği yeni bir forum platformu kurarak artırmak istedik. Forum+kategorileri henüz tamamlanmamak ile birlikte Ramazan'ın birinci günü forum sitemizi aktif ettik. 

Forum sitemizde özgün olarak paylaşımlar yapabilecek.İslami ilimler , Diyanet sınavlarına hazırlık aşamasında ihtiyaç duyulan dökümanlar , Vekil İmam-hatip ,Müezzin-kayyım ile Geçici öğreticilerimizin bilgi alış-verişi yapabileceği , tüm diyanet personelinin sesini duyurabileceği genel islami forum olarak hizmet vereceğiz. 

Forum paylaşımlarında ince çizgimiz islami konularda ehli sünnet akidesinde olması , haberler ve içerikler konusunda ise güvenilir ve doğru haberlere yer verilmesi olacaktır. Bu çerçevede üyelerimiz özgün bir şekilde paylaşımlarını yapabilecekler.Dini Haberler olarak hiç bir kurum ve kuruluşla ilişiğimiz yoktur.

Sizlerin desteği ile bu alanda en kısa sürede  geniş bir içerik ve kitleye erişeceğimize inancımız tam inşallah.

Son olarak teknik destek konusunda yardımlarını esirgemeyen @inside hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Muvaffakiyet Allah (c.c.)'dandır.
  


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi